Mentale veerkracht

Heel Nederland mentaal sterk en gezond

Fit for the Job & Fit for Life

Jan Sleijfer

Jan Sleijfer

Spreker workshop 3:  Batterij Denkkracht - "Ik denk, dus ben verward!"

 

Drs. Jan Sleijfer is directeur van KEIKO Health & Performance Center en oprichter van NLsportpsycholoog.  

Jan is gespecialiseerd in de westerse prestatie-psychologie en oosterse geneeskunde. Naast mentale begeleiding van (olympische) topsporters geeft hij ruim 20 jaar prestatietrainingen binnen hoog-risico beroepen, als justitie en politie. Maar ook trainingen mentale veerkracht aan onder andere leerkrachten basisscholen, medewerkers in de zorg en metrobestuurders. Verder doceerde hij sportpsychologie en martial arts aan de HvA, International Sports Management & Business en de HU. Succesvolle programma’s die hij ontwikkelde zijn Mindboxing®, Keiko-kidz® en de Drie Batterijen® methode.

Jan studeerde in 1991 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, met een extra specialisatie ‘Docent Zelfverdediging’. Daarna studeerde hij in deeltijd cum laude af als sociaal psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde daar tevens de post-doctoraal aantekening sportpsychologie. Sinds 2006 is Jan opgenomen in het register van de Vereniging voor Sportpsychologie in Nederland (VSPN) als Docent-sportpsychologie én SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. In 2013 rondde hij een driejarige opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut Traditionele Chinese Geneeskunde succesvol af.

Met zijn nuchtere westerse wetenschappelijke kennis en zijn oosterse wijsheid, zijn alle mentale programma’s van Jan interactief, leuk, leerzaam en inspirerend.

CONTACT

E: info@keiko.nl

T: 06 45 18 13 80

Congres "Van werken krijg je energie!" op 23 september 2016

Locatie

Sportcomplex Koning Willem Alexander Bennebroekerweg 800 2134 AB Hoofddorp

U kunt hier gratis parkeren, kijk voor een routebeschrijving op de website van SKWA.

Download nu gratis de app!

In 100 dagen naar jouw droomdoel met de Drie Batterijen Methode app op jouw mobiele telefoon.