Mentale veerkracht

Heel Nederland mentaal sterk en gezond

Fit for the Job & Fit for Life

Marcel van Leeuwen

Marcel van Leeuwen

Spreker workshop 2: Batterij Gevoelskracht - "Ik werk om geld te verdienen!"  

 

Marcel van Leeuwen is actief op het grensvlak van arbeidsvoorwaarden en Financiële Planning. Als oprichter en mededirecteur van EBC Nederland, Financial Life Support en voorzitter van de stichting Excellent Adviseren, adviseert en inspireert hij directieleden, topmanagers en ondernemers bij het opzetten van een persoonlijke geldstrategie. Bekijk de reportage: Marcel van Leeuwen - RTL4


Marcel houdt zich sinds 2005 intensief bezig met Life Planning, waarbij geld dienstbaar gemaakt wordt aan het vervullen van levensdoelstellingen. Na een intensieve opleiding ontving hij in 2006 als eerste in Europa de titel Registered Life Planner (RLP) van het gerenommeerde Amerikaanse Kinder Institute of Life Planning. Daarna volgde tal van diploma's en registraties, waaronder: Gecertificeerd Financial Planner (FFP), Master in Financial Planning (MFP), Bachelor in Pensions and Life Assurance (BPLA) en het Gouden Schild 2009 voor Adviesorganisatie van het Jaar en de opleiding tot Vermogensplanner met een DSI IIa registratie.


Zijn credo's: “Als je niet weet waar je staat, kan je niet bepalen waarvoor je gaat”, “Zonder doel geen richting” en “Breng geld tot leven”.

Congres "Van werken krijg je energie!" op 23 september 2016

Locatie

Sportcomplex Koning Willem Alexander Bennebroekerweg 800 2134 AB Hoofddorp

U kunt hier gratis parkeren, kijk voor een routebeschrijving op de website van SKWA.

Download nu gratis de app!

In 100 dagen naar jouw droomdoel met de Drie Batterijen Methode app op jouw mobiele telefoon.